Yuanshan international trade limited

0085230501783 cwang6951@gmail.com

Yuanshan international trade limited

Pleasant Treasure Trove Port

Pleasant Treasure Trove Port

Sett på sukker med Sweet Gold mine port-spillet. Dette foretrukket fra Practical Play-prosjekter på mange britiske havnenettsteder og en kultsensasjon. Brukt et 6×5 rutenett med Scatter Pays, kan du rotere bort 20p per spin i et land fylt med godteri og kaker.

Med gevinster som gir fall for påfølgende seire, starter Free Rotates-funksjonen med 10 gratisspinn. Rainbow Bomb Multiplier-skilt kommer til rutenettet med multiplikatorer opptil 100x. Med ubegrensede ekstra gratisspinn som kan vinnes, kan dette gi omtrent 21 175 seire på maks innsats for hvert gratisspinn.

Med en RTP-rate på 96,49 % kan du finne ut hvorfor det er blant et av de mest likte spilleautomatene med vår grundige Dessert Gold-gruveanbefaling og gratis demonstrasjon.

Portdetaljer

Dessert Bonanza spilleautomaten spilles på et 6×5 rutenett og med Scatter Pays. Uten noen gevinstlinjer som sådan, er vinnermikser ulikt Collection Pays-spilleautomater. Enkelt sagt, du må lande 8 eller flere de samme skiltene hvor som helst i sikte. Jo flere samsvarende skilt på rutenettet, desto større er utbetalingen. I tillegg kan du oppnå suksess med en rekke matchende ikoner siden det er 30 symbolplasseringer på rutenettet.Les om det https://www.bursdagsjentene.no/sweet-bonanza/ Fra våre artikler

Når det gjelder innsatsalternativer, kan du spille Sweet Treasure trove fra 20p til £& ekstra pund; 100 et snurr. Som med alle praktiske spilleautomater, bruk pluss- og/eller minusbryterne for å endre risikoen din. Ikke-britiske spillere kan tjene på autospill (omtrent 1000 kjøretøyrotasjoner) og både Turbo- og Quick Spin-innstillinger.

Nå er Sweet Bonanza RTP-prisen 96,49 %. Mye mer enn gjennomsnittet på 96 % for et online spilleautomat, har Practical faktisk utviklet 2 enda flere RTP-varianter. Det er en 96,48 % RTP-versjon (ja, 0,01 % lavere enn det ledende tallet) og en variasjon på 95,45 %. Gå til utbetalingstabellen på nettkasinonettstedet du går inn på for å se hvilken RTP-rate du’ skal ha det gøy med

. Volatiliteten er i verktøyet til høy avstivning (3,5/5). Forvent at en vinnende kombinasjon vil komme ned på femti prosent av dine rotasjoner ettersom trefffrekvensprisen er 50 %. Når det gjelder å sette i gang videospillet’ s hovedfunksjon (gratisspinnene), vil det skje hvert 451. spinn i gjennomsnitt.

Til syvende og sist bruker Sweet Treasure trove-spilleautomaten seire på 21 175 ganger omsetningsmaks. Med større seire som kommer fra multiplikatorene, vil det å vinne 1000 ganger din totale innsats eller høyere sikkert skje hver 261.097 spinn (i gjennomsnitt).

Wonderful Treasure Trove Mobile

Pleasant Treasure Trove har faktisk blitt utviklet ved hjelp av HTML5-teknologi. Kompatibel med gadgets for skrivebord, mobil og nettbrett. 6×5 rutenettet er perfekt for å spille på britiske mobile gambling-institusjoner. Det’ tilbys i tillegg med iphone- og Android-operativsystemer.

fordelsfunksjoner

Med 4 belønningsattributter fokuserer Sugary Food Treasure trove på tumbling for suksess og helt frie rotasjoner som drar nytte av det inkluderte tillegget med multiplikatorer så mye som 100x.

Tumbling

Når 8 eller flere samsvarende ikoner vises samtidig på rutenettet, vil Tumble-funksjonen sikkert bli aktivert. Vinnende ikoner sprenges og forsvinner fra rutenettet. Med stadige tegn som faller til å bebo tomme posisjoner, splitter nye symboler ‘& lsquo; rulle inn fra over for å fylle de nylig forlatte områdene.

Hvis en seier til blir dannet, dupliseres Tumble-attributtet inntil det blir tatt farvel med gevinster. Dette er også kjent som Avalanche-attributtet eller Cascading Wins-funksjonen med den siste oppdaget i mange Megaways port-spill.

Gratis rotering

Gratisspinn-attributtet er forårsaket av touchdown 4 eller enda flere Lollipop Scatter-tegn gjennom et basisspillspinn. 4, 5 eller 6 scatters vil belønne deg med en 3, 5 eller 100 ganger innsats pluss 10 gratis rotasjoner.

Innsatsinnsatsfunksjon

For å øke mulighetene dine for å spille gratisspinnene, er det en valgfri innsatsinnsatsfunksjon. Setter du tilbake 25 % enda mer per spinn, vil minimumsinnsatsen være 25p og maksimum &pund;& ekstra pund; 125. Til gjengjeld for den ekstra økonomiske investeringen vil enda flere Lollipop Scatters bli bidratt til nettet. Faktisk dobler du mulighetene dine for å utløse gratisspinn-funksjonen.

Så snart du er inne, vil du helt sikkert se et Rainbow Bomb Multiplier-skilt vises på rutenettet. Disse inkluderer multiplikatorer som varierer fra 2x omtrent 100x. Hvis du’ Hvis du er heldig nok til å oppnå en vinnende blanding med to 20x Rainbow Bomb Multipliers, er multiplikatorverdien integrert for en 40x multiplikator totalt sett.

Til slutt vil landing av 3 eller enda flere Lollipop Scatters på det samme gratisspinnet belønne deg med 5 enda flere gratis rotasjoner. Heldigvis er det at du kan trigge funksjonen i det uendelige for ubegrensede helt frie rotasjoner i teorien.

Hent attributt

Spillere som ikke er fra Storbritannia kan velge kjøpsfunksjonen. Når du koster 100 ganger din totale innsats, får du deg rett inn i de helt gratisspinnene. RTP-en øker også litt til 96,51 % hvis du bruker dette tillegget.

Profesjonell dømmekraft

Sykt fantastisk og utmerket for de med en søt tann, Sugary Food Gold-gruveporten har blitt til et av de mest foretrukne videospillene i Storbritannia og flere andre land. Estetisk myk og varm, ta på’ ikke la utseendet lure deg. Den kan fylle mye.

Spillet er ganske normalt i basisvideospillet, men det’ er gratisspinn-attributtet der poeng kan bli klissete. Dette er fordi Rainbow Bomb Multiplier-tegnet kan bruke multiplikatorer så mye som 100x. Tallrike Rainbow Bomb Multiplier-symboler vil helt sikkert se verdiene deres lagt sammen.

Sugary food Bonanza-spilleautomaten er et riktig designet videospill som ble produsert med mobilspillere i tankene. Med Pragmatic Play som bruker Portrait Setting for en forbedret opplevelse, er grafikken og det visuelle dristige og fargerike, mens lydsporet fra 70-tallet/disco er positivt og morsomt.

Verktøy for høy volatilitet, Dessert Treasure trove-sporet har en høy RTP-rate på 96,49 %. Premien eller maksgevinsten på 21 175 ganger din totale innsats er i tillegg veldig høy.

Som et resultat har Sweet Treasure trove blitt en kult som er høyt elsket blant britiske spillere spesielt. Practical Play har utnyttet sin appell ved å lage en munter versjon: Sweet Gold mine Xmas. De tilbyr deg også Gates of Olympus som har en gammel gresk mytologistil, men har multiplikatorer opp til 500x og maksimale gevinster på 5000 ganger det totale innsatsbeløpet ditt.

PREV
NEXT

RELATED POSTS